Some people were born beutiful (syftar på snyggingarna på bilderna)

Tjaaa, gissa vart jag är nu...?
Ifall ni inte lyckades lista ut det så: Sofia.
Sov här inatt, och nu håller hon på att packa till Hälsingland, så jag tänkte att det lär ju ta lite tid om jag känner henne rätt. Jag har ju trots allt inte bloggat på ett tag...
Aja, det som har hänt i mitt liv sen sist är inte mycket: Ungdomsgruppen i onsdags, kollade på Kenny starfighter och käkade popcorn, tror jag och lisa åt typ fyra påsar, minst... var.
Nej men jaaaaaaaaa. Haha gud jag orkar inte. Jag tror jag sätter på the Sims 3 istället. Tror inte Sofia bryr sig särskillt mycket just nu.



HAHAHAHAHAHAHA


We only got 86 400 seconds in a day to turn it all around or throw it all away

Tjena mitt bena, eller något i den stilen, det lät ganska roligt iallafall haha...
Kom "nyss" hem från Aten (resturangen dårå), där jag var med pappa, annica, anton, linnea, farmor och tommy eftersom att pappa och tommy fyller år idag.
Tidigare idag hade vi skolfoto, det gick förhoppningsvis bra, förutom att jag satt där och log med tänderna och allt, och fotografen ba "och så tar vi en seriös..." och ja ba "@#% typ... han tyckte tydligen att det var bra med variation eftersom att vi får välja mellan två stycken själva via internet sen... men det kanske ändå är roligare att välja mellan två fina sånna här ":D" ,än mellan en sån här ":D" och en blandning av typ en sån här ":]"och sån här ":S".
Inte alls komplicerat där inte...
 


Lagt upp bilden förut? Ja
Har jag orken att  bry mig om det? Nej


It may be quite simple but, now that it's done, I hope you don't mind

God kväll, Ihre hässlichen Kinder!
Lite tyska sådär ba... Aja, idag har jag varit ute i staden och skaffat mig ett par nya jeans med mammsen min.
Vi gick runt i stan och letade som galningar, om nu definationen av galningar numera är typ slöfockar så, visst.
Men iallafall, alltihopa var antingen för stora, för små, fel färg, pösiga ben, löjligt dyra eller hade för låg midja.
Så vi åkte till gränby, utan större resultat. Vi köpte potatisar, en kofta och sjal (till mamma då).
Sen hem och käka pizza.

Juste, träningen gick toppen, såhääär nära att landa min dubbel-salchow, och så ska jag få ett nytt program, toppentoppen brabra!

Bilder från min födelsedag, kopierade rakt av från Sofias blogg...
 
























@!%*#

ASSÅ ÅÅH JAG ÄR SÅ HIMLA ARG PÅ MIG SJÄLV NU.
VEM ÄR TILLRÄCKLIGT SMART FÖR ATT GLÖMMA HEMNYCKELN I KONSTÅKNINGSVÄSKAN INNAN MAN GÅR TILL SKOLAN FAST ATT MAMMA ROPAR "HAR DU NYCKLARNA?" OCH FÅR "MM.." TILL SVAR, OCH SEDAN SLÅ TILL MED ATT MOBILEN LADDAR UT OCKSÅ, SAMTIDIGT SOM MAN TAR EN TIDIGARE  BUSS SÅ MAN FÅR SITTA UTE I 20 MINUTER LÄNGRE? SED GÅR JAG TILL SOFIAS SKOLA, HELT KISSNÖDIG :( OCH VÄNTAR PÅ ATT HON SKA SLUTA I 45 MINUTER, MEN HON KOMMMER INTE OCH NU VISADE DET SIG ATT HON REDAN HADE SLUTAT SÅ JAG VÄNTADE I ONÖDAN. SEN BESTÄMMER JAG MIG FÖR ATT TA BUSSEN TILL MAMMAS JOBB, MEN DÄR SÅ BA "NEJ HON GICK FÖR EN KVART SEN" SÅ JAG FICK TA DEN JÄVLA BUSSEN HEM IGEN, SITTA UTE OCH VÄNTA I EN HALVTIMME TILL, FÖR HON HADE GÅTT OCH HANDLAT OCH TAGIT EN 30 MINUTER TIDIGARE ARBETSDAG.
DÅ BLEV JAG HELT PISS-OFF OCH SATTE MIG I TRAPPHUSET OCH INGEN TÅRTA FICK JAG HELLER NÄR JAG KOM IN FÖR DÅ SKULLE VI LAGA CHILI CON CARNE.



fast lite bättre blev det när Sofia och hennes mamma sa att det var Breaking Dawn bilder på godispåsarna på kvantum, så då kom jag på att om man köper 500 g godis från karamell-kungen så kan man tävla om biljetter till Twi-day, så vi ska dit och köpa godis sen...


The Lonley Island

Hello! Hur jag jag spenderat in första dag som 15 år? Jag har varit på sjukhuset och kollat mitt knä, varit i skolan och svarat på 100 grattis meddelanden på facebook :)
Igår kom ju hela släkten på mammas sida hit, plus Julia och Sofia, vi lagade mat, fixade tårta, jag fick superfina presenter, och så hade vi det sådär allmänt roligt som  vi brukar ha, dvs en väldigt lyckad födelsedag :)
Idag har jag träning, annars är det pluggapluggaplugga som gäller, så jag orkar inte riktigt ladda upp bilder från igår, gör det antingen senare ikväll eller imorgon, adios!

Vad i @¤£#*@%#...
Inlägget skulle publicerats igår, äsch vafan, jag jag slipper ju skriva om idag iallafall...
Förutom att det är ungdomsgruppen + konfis timeis...
(Den blir bra när det gått typ 57 sekunder...)

Happy Birthday

Heeejsan alla sköna bönor därute!
Okej det rimmade inte lika bra som sköna-böna, men... back to buissnes:
Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Amandas födelsedag hurra hurra hurra! :D
Så igår firade vi med pappas sida, och idag blir det med mammas sida + mina coola bröder Sofia och Julia.
Det komme bli toppen! (och som ett stort plus i kanten kom jag till skolan 40 minuter tidigare än vad vi skulle, för jag glömde bort att vi har sovmorgon på måndagar...)
Men aja, jag är ju här iallafall?
Nu ska jag...hehe ja, det finns inte mycket att ha som anledning till att avsluta, så jag för väl helt enkelt bara skriva ett "hejdå", så... HEJDÅ ICKE FÖDELSEDAGSBARN!
(Amanda skrattar ondskefullt för sig själv... igen)

Hela 15 bast idag, så jag upprepar från förra inlägget: STOR TJEJ, STOR TJEJ, WOOOPA!


Jack Sparrow

God eftermiddag fina och ofina människor därute.
Sitter och pluggar matte nu, det går sådär, innan var jag och pappa på gränby och köpte en massa mat och grejs tills imorgon då hela tjocka släkten kommer och firar moi, eftersom att jag fyller hela 15 bast på måndag.
Stor tjej YESYES.
Innan hade jag träning, landade axel-ögel för första gången på allt för länge, så jag blev aningens happy då, och sen hade vi dans och så, orkar inte ta upp det.
Som vanligt vill inte datorn här fungera när man ska ladda upp bildern, så jag okrar inte ens försöka.
Ha det bäst, pusshej


As long as we bouth shall live

Hej, kom hem från ungdomsgruppen som idag bestod av mig, Emma, Anna, Niklas, Martin, Jonathan, Andreas, Linda, David Michaela och Reneè, för typ 40 minuter sen, vi satt och pratade, och så körde jag, Anna, Niklas, Marting och Jonathan wii haha, det gick sådär, jag kom sist alla gånger förutom en... då kom jag trea...
Aja, innan det var det ju konfirmand-times, vilket gick bra, haha  har inte så mycket mer att säga om det.

Nu ska jag sova, för imorgon = Ny dag, nya tag, vilket betyder att jag behöver sömn, annars kommer det bli typ Ny dag = nya ... "bed-times" all day long.

Bilden får representera den ny utsläpta BD trailern som verkligen är helt underbar. Orkar inte skriva ett inlägg om mina hyperventilerande hjärtstoppande känslor för den, då skulle jag behöva skriva i minst 3 timmar till, plus att jag tror att ni själva fattar när ni själva ser den... DET KALLAS ÄKTA KÄRLEK 10000000 VARV RUNT JORDEN OCH TILLBAKA, den trailern gjorde verkligen min dag. To die for säger jag bara... to die for...






Freedom's just another word for nothing left to lose

Heeej, kom nyss hem från träningen, först mark (död redan då) sen is, vilket var riktigt roligt (nähä, det som brukar vara det tråkigaste i hela världen annars?!?!)
Aja, skolan var seg, hade PH + massa svenska, matte och franska. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova!
Imorgon är ju första dagen med den nya konfagruppen, WOOOPA!
Mina älskade vänner.

I was made for lovin' you

Tjenare kompizar. Eller...?
Hehe... Skolan gick snabbt som bara den, SO prov som gick super (får vi hoppas...)
Sen så drog jag, Julia & Lisa till Lisa där vi gjorde klart vårat bild & form projekt, bilder kommer kanske sen, om jag vågar lägga upp dom...
Sen åkte jag hem och läste med stor entusiasm, sen är så jeeeekla bra så att jag spricker!!
Gud vet vad jag tar mig till om jag inte får fortsätta läsa snart (alla blickar vänds mot min bestisfestis SOFIA ANNA MARIA GLASER)
Nu ska jag skriva en massa svenska + projektdagbok över bilden :)

En bild som var som en halv inspirationskälla till mitt projekt... ;)


9/11






Maybe I'm crazy, but not crazy to let anyone control me

God morgon, hehe.
Igår var det ju som sagt uppstartningshelg för konståkningen = träningar + teori + ngn annan "föreläsning" från någon kille från, hm, något företag, aja, och efter allt det dära så var det pizzamiddag med allihopa, och glassefterrätt, plus lite aktiviteter och så... :)
Idag blir det pluggapluggaplugga hela dagen lång. Kulkulkul.


A house is not a home

Heeej, skolan var... som det brukar vara. Förutom att jag och Julia hade "internprao" (ett finare ord för ofrivillig kökstjänst). Ehehehehe ja, sen har jag haft träning. Mina skridskor klämmer ihop mina tår som satan. Inte så himla skönt då. Nu sitter jag och skriver en massa argumenterande texter så att det bara ryker om det.
Gosh, det går en på nerverna, eller kanske humöret, eller snarare tålamodet... fast det är ju i stort sett samma sak som nerverna... eller? Nerverna...
Jaaa, det är bäst att jag avslutar här och nu, innan jag delar med mig av mina inre tankar och funderingar allt för mycket. Det skulle bli ytterst opassande.
Haha okej. punk.slut.hejdå.

Bulgarian style. Haha inte alls solbränd, inte då...




Camparna

Camping tar verkligen död på en.
Visst, det var mysigt, men det blir lite halft jobbigt när man måste gå 16km med ca 10 kg packning på ryggen genom vatten, gegga, skog, sten och rötter, sen komma fram med 0 koll på hur man sätter upp tält, paddla i en kanot lika ostadig som en tonårings humör mitt i puberteten, laga nudlar över ett gasolkök med lika lite värme som Antarktis, sova i på ett liggunderlag tunt som... potatisskal, ha en hel drös med lärarstudenter som låter värre än 100 skrikande elefanter i bakgrunden, packa ihop tältet i spöregn, äta äckelmackor till frukost och om man måste "lätta på trycket" blir man hänvisad till skogen.
Det här är just det som gjort mig till den friluftsmänniska jag är. Kunskapsskolan är så j*vla lyckad ibland, jag älskar den i sånna här lägen så mycket att man bara vill springa fram till den som kom på campinggrejen och pussa den på pannan och säga " BRA JOBBAT" <3
Nu har jag ont i hela kroppen, blivit ännu mer förkyld, och redan sovit i två timmar.
Det som är possitivt är att jag fick marshmallows igår. YESYES.




Bilderna är kopierade från Julias blogg, klicka på dom.


What are words if you really don't mean them?

Hola fellas!
Skolan var som skolan brukar va, fast den här kändes kortare, typ som en fredag (inget negativt dårå)
Och nu sitter jag här med världens huvudvärk, som btw kom från ingenstans, helt plötsligt ba TJA ...
Håller på att packa till fjällnora imorgon, usch.. det blir typ bara 100 kg packning eller så.
Taggad: Onej. Inte riktigt, eller ja, kanske när man kommit fram från vandringen så :)

Tycker den var lite... frän.


McBengt

Tjenare, inge uppdatering på länge, men iallafall, igår var jag ju på ledarutbildningen tilsamans med 7 andra härliga människor, plus David och David då ;)
Det var faktiskt riktigt kul, vi gick igenom en massa olika grupptyper, hur grupper fungerar och så, haha så nu kommer jag sitta och analysera varenda en i klassen haha... Nej men sen så gick vi allihopa till Max och åt, sen fikade vi (haha) och ja, hade det allmänt trevligt.
Så alla åttor: Konfirmera er på onsdagarna i Salabacke, det kommer bli sjukt kul, ledarna kommer va gryyymma!

Hahahahaha så himla klockren...

"Hej, jag heter Bengt, och jag kommer från en köttfabrik"
Hahahahaha förlåt, min humor är så dålig... *andas*


Living just to find emotion, hiding somewhere in the light

Tja, skoldagen idag var riktigt grym, och det kan ju bero på att jag och Lisa är grymmast?
Gjorde klart alla SO-frågor, haha jag satt och läste exakt det jag skrev med stor (eller liten kan man ju också kalla det) inlevelse, jag är inte ens säkra på att vi vet vad vi skrev... någonting med att Buddha satt under ett fikonträd iaf, hahahaha!
Men det blev fett satsigt iallafall... Och sen efter skolan åkte jag till gränby med Julia, mötte Sofia där, slog oss ner på Fågelsången där vi satt i tre timmar och pratade, pluggade och flummade, och gjorde upp stora planer om att vi ska flytta ihop när vi ska börja Universitet, så himla taggade, det kommer bli awesome.
Tjalalala jag är lycklig nu, man blir så glad av sånna här dagar, de behövs verkligen!


Tre grymma tjejer på en gammal bild från konfalägret, ni är bäst, jag älskar er som bara den!