Vi skulle älska varandra tills jorden gick under

Känner mig glad, rebellisk, wild and crazy och även lite "It's my life, and it's now or never!!!!"
Har alltså precis tagit navelpiercing och känner mig jättenöjd! All den smärta jag kände och all riksdaler som flög iväg ur min plånbok - det var det värt! Nu ska jag sköta om det som om det vore min egna lilla bebis.
 
Imorgon får jag påskloooov och det ska firas med några härliga babes från klassen, oh so excited!!
Ha det så himla bra lovers, vi hörs snart! xx
 

The Croods

Hej! 
I onsdags var jag på förhandsvisningen av Croodarna tillsamans med Sara & Johanna i Stockholm, Sara vann biljetter dit så efter skolan begav vi oss mot huvudstaden och biografen "Park"!
Den var riktigt rolig och mysig, och som gädden på moset så vann vi ett alldeles eget sengångar-gosedjur!
Det var alltså en riktigt mysig dag - jag rekomenderar er verkligen att se filmen!
WEHO hoppas ni får en bra fredag! xx
 

Daniel Wellington

Har ingen annan än Josefines.se att tacka för denna underbara klocka, den kommer passa perfekt runt min handled nu till våren och sommaren! Fanns inte tid till att redigera bilderna, men de duger ändå! Är gaaalet nöjd!

Gotta get down on friday

Fyra små Iphone-bilder från idag och igår.
 
Hola!
Idag är jag glad för att:
1. Fick A på historiaprovet som jag pluggade och slet som ett djur till
2. Jag slutade ca 2 timmar tidigare än vad jag brukar
3. Det är soligt ute
 
Så jag ska ägna denna fredag till att fira min lillebror som fyller 10 år, sen får vi se om min ork rycker upp sig, annars stannar jag nog hemma ikväll.
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Sofia som jag saknar så! 
Hoppas ni alla från en bra fredag! xx

Det här är dansen före döden

Det var ett tag sen jag skrev nu men pluggar som en galning inför en massa prov, redovisningar osv, så finns inte så mycket tid över till annat!
Kan iallafall berätta lite om min helg:

I fredags var jag på mysbio med Ewe, såg "Du gör mig galen" med Jennifer Lawrence, som var väldigt bra! Kommer sakna min kära Ewilito som en galning när hon flyttar till Frankrike nästa termin!!!
I lördags var det mello-mys hos Sara med Erika och Alexandra som gällde! Riktigt mysigt fastän Robin vann till vår stora besvikelse - men vi åt god mat och skrattade ändå.
I söndags åkte jag och Sara till huvudstaden, tog tunnelbanan till Vällingby och gick på "Schlager-efterfest", såg bla. State of Drama, Robin, YOHIO (baby) och Ulrik Munther, vilket var supermysigt och riktigt roligt!
Igår var det Jonas (världens bästa mentor) födelsedag, detta firades med tårtkalas, ballonger och mycket vacker sång (av världens bästa klass). Dagens roligaste var nog när jag och Johanna slog på lite YOHIO, Anton Ewald och Lena PH på toan och dansade som aldrig förr. 

Nu ska jag sätta näsan i psykologiböckerna och se till att få bra betyg på torsdagsprovet!!!
KBK är allt jag har att säga!
Direktimporterad bild från Instagram!

Hunters

 
Just nu är jag galet sugen på ett par Hunters, tycker de är så himla snygga!
Frågan är ju bara om det är värt att köpa dom nu när det kommer börja bli varmare snart?
Är det någon av er som har Hunters? Är det värt att köpa nu eller inte?

Honey you're a shipwreck

Detta är vad mina dagar består av just nu - stenhårt historiaplugg inför morgondagens prov (!!!) och min underbara Breaking Dawn Part 2 box ♥ Finns inte så mycket tid till annat, under en vecka från och med idag kommer jag ha tre prov, en muntlig redovisning och kanske ett seminarium på det, så ska jag hinna träffa de andra konfa-ledarna för att planera lite spex till konfalägret också ...
Säger bara: KÖR BA KÖR!! (önska mig lycka till)
 

My love

Ni vet när man är så glad att man inte vet vart man ska ta vägen?
När lyckan är så stark att man måste nypa sig själv i armen för att inse att man faktiskt inte drömmer.
När man bara vill skrika allt man har och springa tre varv runt jorden, för annars kommer lyckan sprängas och du kommer gå i tusen bitar.
När man inte kan sluta le och tårarna strömmar, när man inte har någon kontroll över sig själv, för lyckan har tagit över allting och man kan inte hantera det.
När man vet att man aldrig varit lyckligare och troligtsvis aldrig kommer bli det heller, för vad kan vara med perfekt än detta?
Så lycklig var jag den 16/11-12.
 
"Lyckan exploderade inom mig, så starkt att jag inte visstte om jag skulle överleva den"
Men nu är hela sagan över, på riktigt, jag har fått min deluxe box och det finns inget mer att vänta på. Det enda jag kan göra är att kolla på filmerna om och om igen och minnas allt underbart jag varit med om - brb ska gå och dö nu

Om himlen finns är jag förlorad

Det var någon som undrade vilka jag brukar umgås med, hur mina vänner ser ut and so on så här har ni ett fint collage med en massa vackra bilder på mig och några av mina kära kompisar!
 
Idag är det frreeedag, och det ska jag fira med resturang tillsamans med Emma, Ewe, Julia, Lisa & Nora! 
Känns rätt så perfekt eftersom att vi aldrig lyckas hitta en dag då alla kan ses, det är alltid någon som inte kan, FÖRUTOM JUST IDAG!
Så min fredags-kväll kommer nog bli väldigt bra, hoppas eran också blir det! xx