Nästa - Turkiet!

Heeej! Om några timmar beger jag mig till Emma, och några timmar ännu senare drar vi oss och våra väskor till Arlanda och mot Turkiet! Kommer bli helt grymt underbart att få komma bort från den så kallade "sommaren" i Sverige och komma till en riktig värme! Man ba tackar och bockar och lever vidare. Ni i Sverige och vi i Turkland! Vi hörs när jag kommer hem, för nu kommer jag ha fullt upp med att inte göra något alls förutom att shoppa, bada, sola, äta...shoppa, bada och sola lite till!


Guess what? Jag har skaffat jobb! Så jag har spenderat de två senaste dagarna till att blivit upplärd av min käre kusin till korvgumma. Det känns toppen, och trots att det är ca 1 vecka kvar så ligger jag redan här med resfeber. Så jäkla taggad gånger 46273719! Få åka till värmen Sverige skippade i år. Med Emma. Om en vecka. IIIIIP


Look at me now

Hej, får skriva snabbt för om 3 min ska jag, Sofia, och resten av min familj ut till landet!
Bönder är precis vad vi ska bli!
Nej, förhoppningsvis hinner det inte gå riktigt så långt på en och en halv dag... 
Skriver mer när jag kommer hem osvosv, nu orkar jag inte!!!!!
 

I came to win, to fly

Skrev ett långt och fint inlägg för en vecka sen, men det försvann. Hatar när sånt händer.
Har iallafall under de senaste två veckorna ätit sushi för första gången och fy satan vad äckligt - aldrig igen! Förstår mig inte på alla som ba "ni som inte gillar sushi har inte levt än" man ba chilla lite vafan.
Har ÄNTLIGEN fått se Snow White and the Huntsman på bio, SÅ SJUKT BRA! Kristen Stewart är helt gudomlig, finner inga ord för hur bra hon är! Om jag var lesbisk skulle jag dejta henne, helt klart!
Åkte i söndags till Hälsingland med Sofia, pissväder ledde till att vi endast spelade piano och The sims 3. Nörd dagar hey-ho!
Sen i torsdags åkte jag till Örebro med pappa, lillebror och lillasyster, gick på Lek och Bus landet (ja, jag också, trots att medelåldern var under 8) och badade på Gustavsvik.
Nu är jag finally at home. Mor min fyller år imorgon, och mina dagar är i övrigt rätt så fullspäckade.
Med andra ord = Inget bloggande, men ingen läser ändå bloggar på sommaren. 
 
Jag orkar verkligen inte överföra bilder, så ni får nöja er med denna istället