I want to break FREE

Hejsan mina trogna läsare, ni som inte slutat läsa än. Bra kämpat av er, det känns bra att de iallafall finns några ynka små själar som kollar in här varje dag med lite hopp om uppdatering. Ni håller mig vid liv ♥
Nej inte riktigt så dramatiskt.
Om det är något som håller mig vid liv är det min säng som jag älskar över allt annat och min TV som inte kommer långt efter på "allt jag älskar i världen" listan.
Nu när man blivit så stor att man börjat gymnasiet får man väl face the fact att lektionerna är lite längre, uppgifterna lite svårare och så vidare.
Inte för att vi har börjat plugga på riktigt än, men jag kan tänka mig att det kommer bli så inom en mycket snar framtid.
 
Annars står livet till så att jag ska på middag med mina saknade brudar imorgon, Thaimat står på menyn, vilket gör mig väldans glad eftersom att Thaimat råkar vara en av favoriterna. Man ba YAAAAY!
I have a confession: Egentligen skriver jag bara här för att VÄNNER säsong 6 tar en sån jäääkla lång tid på sig att överföras från datorn till USB:minnet. Jag är rätt så rastlös av mig, ja.
 
För att detta inte ska bli en roman eller liknande, typ en faktabok om Amanda Appelbergs dagliga liv så sätter jag punkt här.
 
Två bilder från när jag och Emma åkte parasailing i Turkiet. Dödsångest jovisst.

Vart jag än går

Kanonkul att halva mitt öga är helt uppsvullet, rött, och skitfult, rent ut sagt.
It better lugna sig lite tills imorgon - inte en chans att jag tänker visa mig offentligt i skolan om jag ser ut såhär. BIG NO. Åh fyfan vad det suger. Vill inte lämna sängen idag, så tänker ligga här och skicka moraliskt stöd till ögat istället. FAN DÅ.


Gymnasiet

Snart hoppar jag på en buss som tar mig mot Katte. Mot Gymnasiet.
MOT ETT ANNAT LIV JAG INTE VET NÅGOT OM!!!!
Okej andas. Inte överdriva. Det kommer gå jättebra det här. Kanoners!


I'll be there in a heartbeat

HEJ! Lämnade nyss min familj i soffan då filmen de såg på endast kan beskrivas med ett ord med en ynka stavelse: sämst.
Så se aldrig på "maid in Manhattan" om ni inte har en dödsångest att knuffa i rumpan ut över kanten av liv och härligheter. Eller kanske inte ens då. 
Så jag övergav dem. Japp, det gjorde jag. Istället ska jag kolla på VÄNNER säsong 4 avsnitt 1 för 572392582a gången då jag kollade klart på säsong 3 för 458937459e gången lite tidigare idag.

Den enda saken jag gjort idag som faktiskt varit till någon nytta är min 1h 20min långa powerwalk jag tog, helt ensam i regnet. Kändes rätt mysigt och helt OK efter en dag som denna.
 
Imorgon ska jag boka klipptid också. Frukar efter stunden då jag kommer sitta i frisörstolen och få halva (om inte mer) kaluffsen avklippt. Om jag vill få fint hår skulle det nog krävas att jag rakade av allt först med tanke på hur länge sedan det faktiskt var jag klippte mig (fast egentligen utan "med tanke på" för jag kommer faktiskt inte ens ihåg det själv) , men känner mig inte så värst sugen på det.
 
Nämen se så det kan gå , nu har jag ju nästan skrivit en hel roman baserad på absolut ingenting!
"OCH PRISET FÖR MEST MENINGSLÖSA INLÄGG GÅR TILL........"
Nää nu ska vi inte vara sånna.
HEJ PÅ ER!
Just Sid, chillin' in da hood
 
 

The one with the tiny T-shirt

Är det helt normalt att klockan 23:20 ligga helt ensam, sjunga med till Sarek som var med i melodifestivalen för 46283163810 år sedan och kolla på vänner samtidigt? Plus att jag nyss åt en gurka och en tomat, helt random sådär. Man börjat ju undra.


Stockholm

Efter en lång dag i Stockholm känns det bra när det är fyra bra serieprogram på rad på TV:n.
Så med träningsverk i benen sitter jag och kollar på The big bang theory... 
Kom hem för typ en-två timmar sen, spenderade de tidigare timmarna på stockholms gator med Sofia, tänkte "shoppa loss" men blev inte så mycket av det, kom endast hem med tre tröjor och ett Edward bokmärke (om det är så man kallar grejerna man lägger i boken för att komma ihåg vart man är?) 
Aja, sjukt trött så kvällens planer blir inga alls!
 
Helt random bild då jag verkligen inte har något annat att erbjuda.
 

Turkiet 2012

Kom hem från underbara Turkiet i torsdags, och bestämde mig då för att skaffa gästlösen här på bloggen. 
Kändes bra då jag knappt uppdaterar eller orkar hålla den vid liv särskillt väl. Aja, blir väl mest som ett ställe att skriva av mig på eller så! 

Tänkte iallafall ladda upp lite bilder från ljuva Turkiet, åh det var så sjukt underbart där så jag längtar redan tillbaks! 34-36 graders värme, varmt i vattnet och underbara Emma vid min sida! Kan det bli bättre? Tror ej det!
 
Här har ni ett snålt utdrag av alla 740 bilder som togs under veckan...