Video från Hälsingland

Här har ni en trevlig video från när vi var i Hälsingland, kvaliteten är det värsta jag någonsin skådat, men det blev så när jag fixade den...
Aja, skit samma, här är den iallafall, och ta den med en nypa salt med tanke på att det inte fanns så mycket tid till att fixa den...
Usch, skäms över kvaliteten, men fixar det (säkert inte) senare.

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Kom hem från Hälsingland idag, runt två typ.
Jag har haft tre (och mindre än en halv) underbara dagar där med Julia och Sofia.
Orkar inte skriva mer, men vi har iallafall haft det så otroligt mysigt och roligt!
Älskar er mer än jag tror ni förstår.
Vadihelvete, tänkte kopiera en bild på Sofia och Julia också, men det funka inte. Shdjsodjs hata facebook. Ibland.
Fler bilder kommer om ca 3 veckor (haha) för jag åker ju till Gotland imorgon, sen hem till pappa fram tills skolstart, och pappas data gillar tydligen inte när man laddar upp bilder på bloggen ("internet explorer har slutat fungera")
Så ja. Men som sagt så åker jag till Gotland imorgon, så ingen bloggning, förutom kanske nån mobilblogg då, förens den 4:e Augusti. Tror ni överlever.

It's the final count down!

*dundundundun, dundundundunduuun*
Haha åh, har haft den låten på hjärnan ända sen Annica skickade länken med den låten till YouTube... mycket tidigare idag. Orsaken till att jag lyssnade var för att Annica bokade biljetter till oss till en konsert med dem, alltså Europe, och Takida, som vi alltså ska se när vi är på Gotland :)
Hon är ju ett mega-fan av Takida (om man kan förklara det så så...), så självklart hänkar jag på då, så nu blire av att lyssna igenom massa låtar så att jag inte står där som ett fån ba, jaaa den här låten :D(watta fuuuudge aldrig hört förut...:S)
Men aja, nog om den saken :)

Idaaag har jag inte gjort ett dugg, haha har inte tagit på mig några kläder ens...
Slapp-måndag på hög nivå - this is how i roooole, oooh yyeaahh!
Jag håller på att packa till Hälsingland - går sådär, min slappar-instinkt har tagit över alldeles för mycket.
Ingen lunch har jag ätit heller, med tanke på att jag åt frukost 13:00 typ.
*pinsam tystnad*
Aaaanyway, jag ska nu (not) hoppa in i duschen, och (not) klä på mig.
Jag ska faktiskt förtsätta måla i min målarbok... Inte många vuxenpoäng här inte.
Här har ni lite fin fina bilder på mig och min besta kåmpizLisa :)
CIAO FELLAS AND HAVE A NICE EVENING

Hemma

Nu är vi äntligen hemma, känns som att resan tog dubbelt så lång tid på vägen hem än vad den gjorde dit.
Gosh, men nu är jag iallafall hemma, ska kolla lite bloggar, sen sooova.
Imorgon blir det till att packa för fulla muggar till Hälsingland på tisdag, och förbereda till Gotland på lördag!
Livet leker och jag är inte alls helt sliten och äcklig just nu. Nej nej.
Blogg.se vill inte sammarbeta, så det funkar fortfarande inte att ladda upp några bilder.

The end where I begin

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Malmö, är nog framme om typ 8 timmar, eftersom att vi ska göra två stopp på vägen. Bloggar mer när jag kommer hem, för nu ska jag droga mina 99 (exakt) favoritlåtar på la ipod...

On my way

...to Malmö.
Yes, thats right, på väg till Malmö, där mina släktingar bor, så där kommer jag och min familj att befinna oss fram tills söndag. (Nu sitter vi troligtsvis i bilen på väg dit)
Eh ja, ville bara säga det, TJARRÅ!

Jag föreslår att ni slår er ner och njuter utav denna video. Totaly Amanda & Sofias trött-kvälls-humor...

I'm loving angels instead

Ja, som sagt så var jag med Julia, Lisa & Sofia idag, vi gick runt på stan hela tiden och fikade även på fågelsången... Lyxigt värre!
Sen gick jag och Sofia kvar  i några affärer när de andra gått, sen gick vi hem, åt mat, kollade på VÄNNER och (Sofia kollade) på Morden i midsummer, eller som det där avsnittet var: Försvinnanden i Midsummer. Men nej, sånna program är ingenting för mig, jag kör på Harpan och Facebook på mobilen istället, boyah!
Nu sitter jag och är riktigt pissed off på iTunes som inte vill fungera, hur ska jag klara resan till Malmö imorgon, utan ny musik? Jag kommer drunkna i samma gamla låtar om och om igen, hemska tanke.
Förresten haha, jag åker till Malmö imorgon (NEHÄ?!), glömde att säga det...
Så ingen uppdatering förens på söndag, ifall jag orkar då ens, ifall jag inte lyckas sno åt mig internet där då, så att säga.

ADIOS FELLAS, AVLUTAR MED DENNA SKÖNA VIDEO NI BÖÖÖR KOLLA IN.


E.T

Sådärja, hittils idag har jag varit ute och sprungit, det blev den klassiska Gunnars runda, och sen har jag duschat och rakat benen och skaffat nytt personligt rekord då jag skärde mig på 3 olika ställen, inte alls okontrollerat :V
Men sen så ska jag Julia, Lisa och kanske Sofia, och fråga mig inte vad vi tänker hitta på, för det har vi inte den blekaste aning om.
Asså bajs det går inte att ladda upp bilder längre... men det gör inget, för då får ni en supercool TRAILER till en awesome muusikvideo jag och Lisa gjort...
Spääännande....

KÄNSLAN

När man vinner 1:a världs vattenkriget mot tre 13 åriga pojkar på fyrishov - Segern är ljuv.
Så ja, min dag idag har spenderats på fyrishov med mina coola b-rudar, jag och Lisa åkte dit vid 12, och Julia kom vid 14-15 nån gång. Vi underhöll oss själva med hinderbanan (där vi total-ägde ut alla andra losers som försökte sig på den), och simmade runt och snackade om allt mellan himmel och jord, jag tror det blev ... ehm, ett antal varv runt äventyrsbadet haha...
Och just i denna heliga minut fylld av glädje och ro så befinner jag mig hos mormor och morfar, tänkte ladda över något runt.... 9 TV-säsonger på skiva nu, och det tar sinn lilla tid.
Så ja, dagen har varit toppenbra, eftersom att jag äntligen fick träffa min lilla Julia och lilla Lisa haha, det var verkligen "a long time ago.." sen vi sågs sist...
Usch sicken gammal sommar-bild jag hittade i bild arkivet då...

HEEJ här var det bra uppdaterat yo

Hej, har blivit dåligt med uppdatering de senaste dagarna men jaja.
Det här är vad ni har missat (Haha fick en sån dära som dom brukar ha i början av TV serier i huvet, men det såg inte lika bra ut när man skrev det...:
Nu är jag för övrigt hos mamma igen, och igår så var jag med den otroligt efterlängtade och saknade Lisa! Det var typ en månad sen sist... Vi gick runt och tog en massa foton, gick till Media Markt, och snackade en hel del!
Det var iallafall sjukt kul och mysigt att få träffa henne igen, för gah vad jag har saknat henne.
Sen på kvällen så gick jag på bio med Sofia, och jajamän, vi såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i 3D, och jag kan bara säga att den var AAA-MA-ZING! Seriöst, den var sjuuukt bra, den bästa av alla filmerna!! ÅÅH så bra den var... så hemsk och sorglig, och spännande, jag kan erkänna att jag faktiskt grät flera gånger, asså ååh gud... jag satt och kramade Sofias hand under hela filmen, och fick flera gånger höra "Amanda, sluta bit på mitt finger..." Eller "Amanda, det där är min hand" haha...
Men den var iallafal absoult helt totalt 1000% se och älskvard!!
Oredigerade bilder från gårdagen:
ACNDJUGHRDFDS Nu gick det inte att ladda upp fler bilder, ¤#@%@ blogg.se...
Ni får helt enkelt vänta på fler tills ikväll :)

Harry Potter och dödsrelikerna del 2 med sofia nu!

Sitter förväntansfullt i salongen och väntar på att den ska börja...

I'm gonna make it to heaven, people will see me and die

God kväll... Eller snarare god natt, men samtidigt - nä.
Birka var treeevligt, massa god buffe mat, kolla på dåliga karaoke människor när de skämmer ut sig i sina misslyckade försök att sjunga Macarena, fått den stora äran att dela rum med syskonen mina, och badat.
Åh det var ju harry potter premiär idag av den absolut sista filmen (nej jag gick inte på den)
kan faktiskt erkänna att jag såg på den näst sista i måndags för första gången. Men ändå, stackars fans... Kan inte ens tänka tanken på att sista filmen i Twilight serien kommer släppas om 2 år...
Vill nästan gråta på grund av den hemska tanken, USCH, hur kommer vi klara oss... Bara två år kvar av längtan, blä jag får världens hjärtklappning när jag tänker på det, BARA TVÅ ÅR KVAR! Gjpamgdgdm...
Nervösa sammanbrott... Nejnej, vart då...?
Aja, back to subject = jag är trött, men inte så taggad på att sova, och ja, still a mobil blögg så nada bild...

Birka Paradise

Goddag käre folk. Nu sitter jag på bussen på väg mot birka paradise med sjuttioelva andra släktingar (typ, vi är 8 men ja) Sov hos sofia från igår till idag, och sen kommer jag hem imorgon runt sex tror jag... Aja ni får ha det bra, och jag är för lat för att orka fixa en bild... Så hasta la vista!

The one with the stoned guy

Hej blogg.
Igår så gick jag och mamma på resturang och åt grekiskt, sen hem och kolla på Water For Elephants, still so freaking good.
Idag ska jag bränna ner mina 9 vänner säsonger till skivor, min dator är so not snäll nu när den är total-bombad med massa avsnitt... he-he-he...
Sen ska jag göra sahkafks - dvs. ingenting... vilket oftast resulterar i att jag uppdaterar här med värdelös information.

Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone

Godmorgon folk, nu ska jag, alldeles strax dvs, hoppa in i duschen.
Alldeles strax innebär då efter att jag ätit frukost, eller snarare lunch, och känner mig klar här framför facebook och alla andra random bloggar :)
Idag ska jag åka till mina kusiner, eftersom att de, eller ja han med familj höhö, precis kommit från Malmö.
Aja, ni får ha en bra dag, för nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer...

You belong with me - VÅRAN ALLDELES UNDERBARA VIDEO!!

TJOHO, ÄNTLIGEN KAN JAG PUBLICERA DEN!
Det har tagit oss tio tusen dagar att göra den, och äntligen är den klar! *halleluja moment*
Den är ju tillägnad Julia, och ja, jag måste bara få påpeka (även om det kanske är lite uppenbart..?):
NEJ vi är inte så speciellt seriösa när vi står där utklädda till killar, inte ens en hundradel av videon är så mycket som en gnutta seriös.

Hehe tänk på att lyssna på låttexten medans ni kollar... annars är det inte lika kul haha...
HHAHAHA VI ÄR SÅ HIMLA BÄST, JAG DÖR, SÅ ROLIGA VI ÄR C:
Jag tror att vi har haft bland det roligaste man kan ha när man spelar in en video, jag menar, två 15åriga tjejer som springer runt i halva gränby utklädda till killar med en systemkamera i högsta hugget... vad låter inte tillfredställande med det...?
Än en gång: VI ÄR SÅ HIMLA TOTAL BÄST!!
Ett bombnedslag med överdrivet många bilder från video-inspelningen lär dyka upp inom en snar framtid...

ω

Hejsan grabbar!
Nu sitter jag hos Sofia, har väntat i typ en halvtimme tror jag på att få skriva... hon tar liksom liiite tid på sig när hon skriver. Ingen tidspress här inte. (Sofia tycker ni kan "skita på er", jag tror jag ska gå och strypa henne nu för att hon sa så... igen)
Tidigare idag så har vi gått till Källparken och spelat kort :V
Haha sommarlovet har förvandlats till ett kärrings-varnings-flaflaflaaaa...

Jag kan ääääven passa på att skriva att ifall ni vill uppleva ett "halleluja moment" så bör ni stanna uppe tills kl 00:00, prick dårå, då en ytterst frän video kommer vistas på min kära vetenskapliga hemsida...
(Finns även att se på Sofias blögg då)

Jahap, då ska jag väl gå och rasta kobran...
(ännu en dålig ursäkt för att få avsluta inlägget)



CIAO CHEEZHEADS!


So you think you can dance

Hej, idag har jag varit hos Ewe med Julia och Emma, vi kommer ju inte att kunna träffas igen på typ 3 veckor så...
Haha vi spelade kort...
Jag och Ewe vann på tecknet - måste få påpeka det, men tanke på att vi var total bäst :)
Sen så åkte jag hem och ÅT MAAAT eh hehe, men jag var väldigt hungrig så det känndes bra att få stilla hungern inom mig...
Öh ja, sen har jag kollat på TV, försökt bränna ner lite TV säsonger till skivor men det gick åt helvete så det blev inte så mycket mer av det, och så håller jag på att fixa lite mer musik till min EL IPODO.
Bild från Bulgarien...

HEEEEJ

NÄMEN TJA!
Idag har jag.. inte städat som jag skrev under hehe, men jag, mammsi och linnea tog en tur till stan och fikade, och jag fick med mig 2 kassar hem.
Sen har jag varit en no-lifer framför tv:n JAO BA TJABBA.
Haha mobbad för mig själv
Sen blev jag sur på nånting, troligtsvis kameran...


KOOMZI KOOMZI TILL MAMMZI MAMMZI!!!
MEN MUCKA FÖR TUSAN INTE.
MEN DET ÄR LUNGT FÖR JAG ÄR FÖR DET MESTA SNÄLL. NÅGON INTRESSERAD??? BARA ATT ADDA MIG PÅ HABBO, HETER GURKAN_3779

And it hasn't been your day, your week, your month, or even your year.

Idag står det inget inskrivet på schemat, så jag tänkte passa på att packa upp från helgen, städa mitt rum, duscha, och en massa andra nödvändigheter...
juuuuuuuuhuu vad roligt inlägg...

Underbar helg

Hej, nu är jag hemma från en underbar helg (som ni kanske förstod på rubriken?)
Aja, jag, Julia och Sofia åkte till mitt landställe, haha vi firade Julia, det har liksom blivit våran grej att fira varandra 10 år efter... Men iallafall, vi har haft det supermysigt, och ja, här har ni bildbevisen (bildbomben)
Om man väljer att äta tårta utan händer kan det resultera i följande...
hahaha MMMM VAD GOTT....
Haha lite suddiga bilder, men vafan vi åt ju tårta?!?!?!?
Haha misstolka den här bilden rätt... jaaa, jag klär alltid ut mig till kille och posar framför en pappersdocka som ser ut som Julia... javisst...
... för liksom varför klä ut sig till KILLE när vi redan är STORA STARKA MÄN!!
Och såhär ser man ut efter att man har doppat ansiktet i vatten för att ta en tugga av ett äpple och sedan i en skål med mjöl för att hitta en sockerbit.
VARNING: VANSINNIGT ÄCKLIGT, PROVA INTE DETTA HEMMA!
Hahaha så gott tyckte jag att det var... MUMS BA MUMS
Haha först var det bara jag och sofia...
... men efter ett tag, med mycket knuffande, övertalande, stänkande, och nerblötande så fick vi även i Julia ;)
Hahaha bilden...
Haha usch nu har jag suttit och laddat upp bilder i typ 3 timmar, om inte mer...
Så ja, tre timmar senare ... Här har ni en hel del bilder :)
(av hela 985 bilder...)
Senare, typ imorgon kommer ni få se en väldigt fin video vi gjort till julia... en "snek-peak har ni här:
Hahaha... something to look forward to...

JAG LEEEEVER!!!

Haha åhej vad många bilder från Bulgarien jag la upp...
Men jag får väl göra det på... söndag eller måndag istället.. eftersom att jag ska va med Julia och Sofia hela helgen lång så då tror jag inte att jag kommer få någon tid till det ;)
Fail egentligen, för då kommer det bli typ 2 bildbomber efter varandra... eller ja det kommer sluta med att jag inte orkar ladda upp många bilder så det blir bara en "halv-bomb" från helgen typ...
MEN SÅÅÅNT ÄR LIVET.
Nu ska jag sova. Intresseklubben noterar.
(alltså, meningen med detta inlägg var: Ingen uppdatering i helgen, och två bildbomber kommer (troligtsvis) på söndag eller måndag)