Tummen ner för vädret här...

...I leksand. Det regnar typ hela tiden:(
men idag har vi shoppat på ngn stor asbillig galleria, eller hela va typ en affär. Jag köpte iaf en tröja & svArta leggins, och en till Eclipsetidning så att jag kan ha några planscher hos pappa också;) Men vi får hoppas på bra väder imrn så att vi kan åka till Leksands Sommarland.
Vi hörs sen!

I leksand

HEJHEJ, nU ÄR VI I LEKSAND, VI HAR PRECIS BADAT,IGEN. ANNARS HAR VI INTE GJORT SÅ MYCKET, MEST BADAT OCH SÅ HAR VI ÅKT IN TILL "STAN" OCH ÄTIT, NU SKA JAG KOLLA PÅ TV, HÖRS KANSKE IMRN:)
CIAO

Hemma från Birka!

Yes I am.Vi kom nyss hem med bussen. det vAr kul, jag orkar inte skriva mer nu, imrn åker vi till Leksand,bilder kommer efter leksand
PUSS:)

usch för vädret...

man vill ju kunna vara ute i solen och iallafal bli liiiite brun. hehe.
Nu kommer pappa snart och hämtar våra väskor, haha jag kände mig tvungen att ta dom 11 planscher på Twilight som jag inte hunnit sätta upp än till pappa, just nu är det 26 st i mitt rum sammanlagt.
Haha nörd jag är. Stolt nörd:)
Men sen åker vi till papi typ fem ikväll, och blablabla jag orkar inte skriva mer:)

Mitt fina rum, förlåt för dålig kvalite











och de är inte allt...


Min nya fina bikini!

Tänkte visa den här för er, så snällt va ?

Jag var tvungen ätt vända underdelen bakochfram, för insidan var blå så det såg konstigt ut då tsm med den rosa överdelen (som egentligen är typ lite korallrosa, men blev rosa i kameran) ifall det syndes.
                  så att ni vet

nu ska jag gå och göra mig en exotisk fruktsallad, hahahaha!

Twilight intervju, min favorit (;

Hellu:)
Just nu sitter jag och kollar på en massa gamla intervjuer med Twilight-skådisarna, och jag tänkte lägga upp min favorit, men om ni följer twilightsweden så har ni säkert redan sett den, fast det var ett tag sedan de la upp den.
Den finns typ i miljoner delar, alla skådisar, typ, är med i den i olika delar, men jag lägger upp den bästa delen:
Med Robert, Kristen & Taylor ofc!
Hahaha älskar när killen ba: What kind of sharks were these?
och Taylor ba: ....big...
HAHAHAHA!



Hahahaha Robert är så skön här när han bah: When you said party you just like *PARTY*


HAHAHA jag älskar när Robert förklarar när han tog tag i Taylors axel och hela det!



Den sista delen orkar jag inte lägga upp ;)

HON HAR EKORRAR I BRALLAN! E-E-EKORRAR!

Jag vet, mina rubriker blir bara mer random för varje gång.
Men iaf, vi kom hem från sälen igår, och sen gick jag direkt till Sofia och sov där, hahaha vi kollade på bamse (den när de köper en åsna :D) och halva Nalle Puh. Idag har jag hämtat ut min fina bikini, köpt ansiktskrämer, och tvättat och packat, eftersom att vi åker till pappa imrn, och stannar där tills skolan börjar.

Nu vill jag äta för jag är hungrig :)
hahaha, buhbye:)

They call me freedom. Just like a wavin flag.

Hellu:) Just nu ligger jag på hotellet, idag har vi varit på experium och badat, typ inget mer, och snart ska vi äta, moahaha. Vädret är asdåligt här, satt ni vet. Nu ska jag kolla på christine igen, så vi får talas vid senare, Hahaha! Ciao:)

Bland norrmän, danskar och nederländare...

Befann jag mig tidigare idag vid sveriges största vattenfall, 93 meter högt typ:omen iaf, nu kom jag äntligen åt internet iallafal:) sen ska jag kolla på danska hollywoodfruar och äta plommon Hahaha, uppdaterar imrn igen, ciao!

Movin my head like "yeah"

Hellu:) Nu har vi precis fikat kaka:D eller typ fem minuter sen för nu sitter vi i bilen igen, vi är framme om typ... År. Men nu ska jag lyssna på musik och sova, hörs ikväll, typ. HAAAASTALAVISTA

Maby I need some sleep?

Japp, jag tror det.
Så att jag orkar med imorgon, vi åker runt klockan åtta tror jag.
Jag vet inte varför jag skriver, har inget att berätta, förutom att jag är trött -.-
I Guess this is goodbye? :(
Haha driver, men jag uppdaterar ngt imrn såklart, typ. Det kostar ju trots allt bara 1 kr med comviq, och det kan jag ju bjuda på ;)

Bara för att jag komm att tänka på det:
oooohyeeeah!*sätterpåsolglasögon*
HAHAHA Amandalisa styyyyyle!


PACKA!

Oh yeah, nu ska jag packa allt till sälen, och tvätta allt som ska med ;)
Hahaha fast just nu kollar jag på Paris Hilton new BFF , fråga mig inte varför ?

Så vi kanske inte hörs så mycket under veckan, föräns kanske fredan eller lördag.
Fást jag uppdaterar säkert ikväll så don't worry haha ;p

Nu måste jag ladda ner lite ny musik kom jag på, så vi hörs!

inzooooomad bild, jag & linnea (A)
 

Viva las ... ngt mer...?

JAG VILL SOOOVA.
hej:)
JAG VILL ÄTA.
Jusste, jag hittade inte bikinin, eller det blev inte den som jag visade, vi beställde en annan, ni får se bild när den kommer för den såg lite konstig ut när man tog bilderna från hemsidan tillsamands hehe;)

Och vi aktiverade mitt bankkort idag också, sen åkte vi till gotsunda och badade, igen.
Bild från lännabadet, ursäkta att jag ser helt störd ut men jag hade "precis" badat ...;p


BLÄÄÄÄÄ!

USCH på min nuvarande design, jag får damp jag vill ha photoshop, det går inte att göra ngn fin annars, gud jag behöver hjälp! JAg behöver ideer, jag behöver förslag, gaah jag behöver allt!
grrrrr.....

MIN! (imorgon...)

Jao imrn ska jag ringa och beställa överdelen och cykla och köpa underdelen :)
Och om inte den finns så köper jag en annan, blommig hihi !
Jag måste cykla så att jag är på gränby centrum kl 10 typ, ingen annan får komma före mig, moahaha!


everyday....is so lärorik:)

Hello suckers och alla ni som inte är det:)
Idag har jag badat i ...typ lännabadet.
Och jag har kommit på 2 saker, riktigt smart! Kolla...man lär sig nya saker varje dag :D Som tex.  idag så kom jag ju på att man lär sig saker varje dag och att Solero BerryBerry är min nya favoritglass, och igår så... ehm.... okej kanske inte varje dag, men nästan iaf, kolla nu kom jag på en ny sak att det inte var varje dag!
Okej nu blev det här lite random och jag tror inte att ngn hänger med längre så jag ska sluta, och en till sak har jag lärt mig, ifall man inte har A.C i bilen så har man W.C, HAHAHA, fattar ni ? Windows Condition, mahaha, okej nu seriöst, nu ska jag sluta plåga er.

SHALOM!

hetthetthett!

Yoo, dude, time to wakywaky!

*Nejmenhejsanallesammands*
Idag ska vi och baaaada, wuhu, fast efter att mamma har kommit hem från plastikkirurken, och HAHAHA nej hon opererar inte sönder sitt ansikte, utan igår råkade hon lägga handen på en varm platta (som det inte var jag som hade glömt att stänga av, hihi ouuppsi!) Så hon fick värsta blåsorna och gick med handen i vatten hela dan, sen följde jag med henne till sjukhuset som den man jag är, och väntade i 3 timmar. Och nu är hon där igen :)

Nu ska jag leta efter TV-dosan, den är spårlöst försvunnen, *oh-no!* ;o

badabadabadabaaaada :D

Bokat semester!

Vi bokade egentligen för ett tag sedan men jag glömde bort att berätta, på söndag åker jag, mamma & linnea till sälen, vi kommer hem på fredag igen, asså vi ska inte dit och åka skidor eller nåt haha på sommaren, utanv vi ska bo på ngt hotel och så fanns det typ nåt vattenland och massa annat

sen på söndagen någon gång åker jag & linnea till pappa, och på måndagen åker vi birka paradise med typ hela släkten, kommer hem på tisdagen, och på onsdag morgon åker vi till lexands sommarland och kommer hem på lördag eller söndag.

Jag vet inte om jag kommer blogga ngt just då, de stod att det skulle finnas internet på hotelet i sälen men jag vet inte ifall det kostar, och vem vill sitta vid datan på semestern? Och när vi åker till pappa kanske jag kan sno hans Iphone, men då får ni vänta er stora bokstäver och inga bilder hahaha ;p

men nu ska jag typ steka omelett, eller ngt.
CIAO


GRATTIS!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma, hoppas att du får en suuuperbra dag,
jag älskar dig!♥


Schtekschtek

Hellu, nu sitter jag på balkongen och ska sooola, tror ni jag kommer bli brun? Det tror inte jag haha. Ikväll ska vi till pappa och äta middag, sen imrn fyller mamma år, så jag vet inte hur mkt uppdatering det kommer bli, men ingen är ju ändå hemma så det är säkert ändå ingen som läser hahaha!
Men nu ska jag övergå till ,schtekningen ?  hahaha
LOL, lots of love, tihihi ;p

Tips på bra musik?

Isf kan ni ju säga till, för jag har typ... inga ;p
Nu kom jag inte på ngt mer att skriva, men jag tror iaf att mitt budskap kom fram ;)
CIAO

RANDOM RUBRIK

Nu har jag vaknat och sitter och kollar på ngt...program? haha, men iaf, idag ska jag inte göra ngt speciellt, jag och lillasyster ska till Gränby Centrum, sen kanske vi åker och badar :)
Men nu ska jag äta frukost, bättre sent än aldrig, typ.

Ni får en slumpad låt'

Designen

är inte helt klar, jag vet inte hur jag ska göra med den ifall jag byter bakgrund, header, eller låter det vara som den är just nu. Vi får helt enkelt se hur det blir med det, just nu orkar jag inte bry mig mer för nu ska jag äta jordgubbar, hä-hä!

HASTALAVISTA CHEASEHEADS!

Landet, helt spontant

haha, igår bestämde vi oss helt plötsligt att åka till landet en natt och sova där, och det var väl kul, fast lite jobbigt också, no details ;) Men sen typ efter lunch (kl två-tre) åkte vi från landet till gotsunda och badade, sen åkte vi till citygross och handlade och nu är jag hemma, nästan påväg att decka här framför datan ;p
men nu ska jag sluta skriva och kanske börja fixa lite på designen... who knows...?

blablabla

Jag har tydligen tegit en liten bloggpaus, eller a 2-3 dagar men ändå ;p
Jag kan vara snäll och skriva vad som har hänt i mitt liv, bara för att hålla alla (o-)intresserade uppdaterade.
Jag tror att det är torsdag idag, men jag är inte säker... hahaha fail.
Men isf så var jag med Julia, Emma & Ewe i Tisdags, vi blev jagade av galna kossor som anföll våran filt där vi åt glass, och ewe blev jätterädd och sprang iväg sen ställde sig alla kossor ivägen så vi fick bli modiga och ta oss förbi dom iallafal och rädda henne :)
I onsdags skulle jag möta julia & lisa på stan men julia försov sig så det blev bara jag och lisa, vi bestämmde oss för att vi skulle sova i lisas tält, så i tältet låg vi och blev rädda för någon igelkott/katt som prasslade utanför och anföll vårat tält. Sen vaknade vi och tältet var en bastu typ, men vi gjorde oss i ordning och sen åkte vi till fyrishov och va med julia också ;)
Supermysiga och roliga dagar, väldigt lång text haha, jag tror ingen orkade läsa hela ;p

Jag hade för kul för att komma på tanken att ta några bilder, men ni kan få den här bilden till minna ev fåren som jag och lisa upptäckte och döpte, typ alla var frank xd

Film

Jag sitter fortfarande och kollar på tv...
HAHAHA, no-lifer
Jag och mamma är ensamma idag för linnea sover ju hos en kompis, mihihi, så nu ska vi kolla på film, eller hyra ngn, ifall vi hittar nån bra, jag vet inte vilken jag vill se. Amanda has une big problemo.
hum....


"Shopping" hela dagen ;)

Cha dudes !
Idag har jag först varit med Julia & Emma, vi gick runt på stan och så... köpte 2 ringar, en eclipse-tidning och åt lunch på Ahlbergs.
Kycklingsallad wiho!
Sen så ringde mamma och sa att hon skulle och och lämna min lillasyster som skulle sova hos en kompis i vänge, och jag hade inga nycklar med mig, och hon skulle typ va hemma kl fem. Men sen så skulle alla hem typ fyra, så jag åkte till julia och va där i en timme så att jag skulle slippa sitta uta och vänta på mamma, julia får bli utnämnd till dagens hjälte, hahaha! Men sen åkte jag och mamma till Gränby Centrum, och jag fick flera ringar (typ 6-pack) och en blus, sen åt vi middag där också, lasagne! 
Och nu sitter vi och kollar på ullared hahaha!
  
Jag vet att man inte ser så bra på bilderna...

(hihi jag glömde bort att ta med en av ringarna)


Nuså var alla med :D


Och blusen, fick inte någon bild på den som blev så bra...
men ni får nöja er med det ni får hahaha ;)



De här ringarna köpte jag , emma & julia likadan(de rosa) och jag och julia de blåa ;)

De är egentligen MYCKET ljusare i verkligheten än på bilden ;ooo

Det var allt för mig, buhbye :D

Bilder från Hälsingland!

Seriösa oss...

Vi väntar på bussen

På stranden



Hahaha vi hittade en maaassa blålera (;









När vi gick en promenad...




en bild från vårat vattenkrig ;p

och sen på stranden vid solnedgången



På de här bilderna ser man typ inte att det är solnedgång, men det kanske är för att de togs med blixt ;)




Jag älskar er!♥

ECLIPSE (igen)

Tjohooo!
Idag var man och såg Eclipse igen med mamma & linnea, det skulle egentligen ha varit en överraskning, men linnea var inte så duktig på att hålla det hemligt haha så jag fattade det redan igår kväll...XD
Och jag hade min fina Twilight t-shirt på mig!
Jag lääängtar tills den kommer ut på dvd!!
iiiip jag orkar inte vänta så länge!



Peace out people! :cool:


I'M ALIVE! I'M HOME!

bara så att ni vet att jag inte har dött eller så ;)
men nu är jag hemma efter några toppendagar i hälsingland med välrdens bästa, Julia & Sofia.
Mer bilder och så får ni senare, för alla är tagna med sofias systemkamera!


Twilight typsnitt

Jag höll på att sortera allting till sina rätta kategorier... men sen slutade jag för det var jobbigt.
haha för jag glömmer alltid bort att välja rätt kategori när jag skriver (AA)
Men det var inte det jag ville säga med det här inlägget, som egentligen är helt meningslöst, utan att jag har laddat ner twilight-typsnittet!
Voíla:

*Stolt*

Eclipse + Hälsingland

Först vill jag bara säga att Eclipse var såhäääär bra, alla som inte har sett den borde verkligen göra det! Fast jag kan fortfarande inte välja vilken som är min favorit av Twilight, New Moon och så Eclipse då, för alla är så himla bra! Jag orkar inte skriva värsta långa recencionen, men jag kan iallafal säga att den får definitivt !



Idag åker jag, Julia, Sofia och hennes mamma till Hälsingland, vi åker ca 18.00 i kväll, och kommer hem på söndag kväll. Jag tror inte att  jag kommer uppdatera ngt, ifall inte Sofia tar med sig sin dator, jag har för mig att hon funderade på det ;) Men förvänta er ingenting...